Ciepły Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 Witajcie, Od kilku dni nie dziala mi spryskiwanie szyby, po nacisnieciu manetki pompa nie wydaje zadnego odglosu ale tez samochod nie pokazuje zadnego bledu a takze nie widze nic w VAG'u. Czy moge za pomoca vaga dotrzec bezposrednio do pompy spryskowaczy? Jak moge potwierdzic czy pompa jest uszkodzona? Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 W TESTACH wykonawczych sprawdzisz działanie spryskiwaczy BCM 09
Ciepły Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Opublikowano 6 Maja 2018 Niestety brak reakcji czy jest gdzies ew. Bezpiecznik ktory odpowiada za pompe ? Przeszukalem caly spis bezpiecznikow i nie widze ? zero bledow na vagu ?
bin85 Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 Bezpiecznika niema, zdemontuj pompkę i sprawdź na krótko czy działa
Ciepły Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Opublikowano 6 Maja 2018 Troche dziwne ze nic nie kontroluje pompki ale spoko ... rozbierania jest sporo wiec od tak sie tego nie zrobi ... chyba jestem sklonny kupic pompke nowa za nim wezme sie za speawdzanie bo jak juz to rozbiore to nawet gdyby dzialal to ja wymienie
Rekomendowane odpowiedzi