Opublikowano 6 Maja 20188 l Panowie, jest parę osób z Kielc, parę z O-ca i Starachowic, Sandomierza... Może jakiś wspõlny spocik na wakacje byśmy dogadali ? Myślałem tak w sumie gdzie by się tu spotkać, kiedyś byłem na parkingu pod Świętym Krzyżem, dość fajna miejscówka. W miarę każdy ma tam po równo... Czekam na wasze propsy [emoji14]
Opublikowano 6 Maja 20188 l Panowie, jest parę osób z Kielc, parę z O-ca i Starachowic, Sandomierza... Może jakiś wspõlny spocik na wakacje byśmy dogadali ? Myślałem tak w sumie gdzie by się tu spotkać, kiedyś byłem na parkingu pod Świętym Krzyżem, dość fajna miejscówka. W miarę każdy ma tam po równo... Czekam na wasze propsy [emoji14] Jestem jak najbardziej Za.. czekam na termin Wysłane z Galaxy S7 edge
Opublikowano 6 Maja 20188 l Jeśli termin mi spasuje też się zjawię Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 7 Maja 20188 l 1 minutę temu, Gremlin0209 napisał: Moze tez sie pisze ? Adam kiedy spot w ck? Miales pytac karola ? Jest w temacie
Opublikowano 10 Maja 20188 l W dniu 8.05.2018 o 11:49, Zbroy napisał: Witam Jak termin spasuje to też się zjawię. Pozdrawiam To jak z terminem pod Spot Wojewódzki ????? Mnie np pasuje cały lipiec.. oprócz 3 ostatnich dni..
Opublikowano 10 Maja 20188 l Mi w lipcu też spasuje:)))Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 11 Maja 20188 l 42 minuty temu, impackt napisał: W lipcu są targi tuningowe DUBiT w Targach Kielce, można to połączyć Kiedy dokładnie???
Opublikowano 11 Maja 20188 l 3 godziny temu, impackt napisał: 7,8 lipca tu z zeszłego roku W zeszłym roku miałem okazje być ?
Opublikowano 14 Maja 20188 l Ja pracuję na Targach więc bliżej terminu postaram się nam ogarnąć jakiś parking, żebyśmy obok siebie spokojnie stanęli.