Kozuch762 Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 Witam! Jestem po wymianie MMI 2G Low na MMI 3G High i został mi jeden problem do rozwiązania, mianowicie muszę wyprowadzić złącze AMI. Oczywiście chcę aby znajdowało się na ścianie schowka. Posiadam schowek z kieszenią na zmieniarkę i chciałbym aby ona pozostała na swoim miejscu i tutaj zwracam się z pytaniem czy jest możliwość dokupienia mocowania do schowka(na zdjęciu)? Chodzi mi o część, w którą wpina się gniazdo od zewnętrznej strony schowka. Jeśli tak, czy posiadacie numer oem? Pozdrawiam!
dominis23 Opublikowano 12 Maja 2018 Opublikowano 12 Maja 2018 W dniu 7.05.2018 o 19:05, Kozuch762 napisał: Witam! Jestem po wymianie MMI 2G Low na MMI 3G High i został mi jeden problem do rozwiązania, mianowicie muszę wyprowadzić złącze AMI. Oczywiście chcę aby znajdowało się na ścianie schowka. Posiadam schowek z kieszenią na zmieniarkę i chciałbym aby ona pozostała na swoim miejscu i tutaj zwracam się z pytaniem czy jest możliwość dokupienia mocowania do schowka(na zdjęciu)? Chodzi mi o część, w którą wpina się gniazdo od zewnętrznej strony schowka. Jeśli tak, czy posiadacie numer oem? Pozdrawiam! Kolego lapiesz wymiary nozyk lutownica i miejsce robisz sam. Troche jest bawienia bo sa takie wypustki ale wszystko do zrobienia.
Kozuch762 Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Opublikowano 17 Maja 2018 Mega, dzięki Panowie! Właśnie to mi chodziło
Rekomendowane odpowiedzi