Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

1/2Fis info o płynie spryspryskiwaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w podgrupie, mam a4 b5 polift, z końca 2000 roku. Mam mały fis (1/2). Wyświetla się info o otwartych drzwiach, rezerwie, małej ilości klocków itp. 

Nie jestem teraz pewien czy na pewno, ale wydaje mi sie że do ostatniej jesieni wyświetlała mi się też informacja o małej ilości płynu w zbiorniczku spryskiwaczy. Wiadomo wtedy nie wyświetlała  sie informacja o temperaturze na zewnątrz. Jakiś na to machnalem ręką i stwierdziłem że zajmę się tym w lato żeby niczego nie połamać. 

Jest ktoś kto ma a4 z 2000 roku z tym fisem i może mi potwierdzić czy wyświetla mu się ten komunikat ???

Dodatkowym problemem jest to że mam xenon, czyli w zbiorniczku są dwie pompki, a czujnika brak. Znalazłem temat tutaj na forum o osobie która miała ten sam model zbiorniczka z dwoma pomkami, bez czujnika, i też jej się przestała wyświetlać informacja o niskim poziomie płynu, pisali tam że w pompoce jest zintegrowany czujnik i podali link który już jest nieaktywny, a od kwietnia nikt mi tam nie dał odpowiedzi. W etce jest tylko opis zbiornika z dwoma pompkami i osobno czujnikiem. Przedzwoniłem do czterech działów części audi w polszy i nikt się z tym nie spotkał, nawet nie mają żadnej informacji na ten temat. Jeden miły Pan mi powiedział że według vinu mam czujnik ale powinien być ten fizyczny z dwoma bolcami na dwa piny.

Czy ktoś coś jest w stanie mi pomóc???

Opublikowano

1/2 fis nie informuje o braku płynu spryskiwaczy. Nie posiada nawet w kostkach pinu odpowiedzialnego za to

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wydawało mi się że ten komunikat też byl wyświetlany. No nic.

W takim razie dziękuję za odpowiedź i pomoc :) 

Opublikowano

Cześć.Przytrzymaj dłużej przycisk pod zegarkiem,wyświetli po kolei test wskazań.Przynajmniej w moim 1/2 fis tak jest.

Opublikowano

tak jak wyżej, w 1/2 fis brak wskazania o braku płynu do spryskiwaczy