Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polskie morze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Bałtyk to tylko Łotwa i Estonia - cisza i spokój, a temperatura wody może 1 stopień niższa.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja lubię jeździć do Świnoujścia, żeby się wyciszyć :) Niezatłoczona plaża, cisza, spokój, pełen relaks! 

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam dwa lata temu byłem w Rewalu zahaczając Trzęsacz i Niechorze. Rok temu byliśmy w Pobierowo zahaczając tym razem Pustkowo i Trzęsacz ponownie, ogólnie jeżeli ktoś szuka małych miejscowości które mają to coś w sobie, ciszy i przede wszystkim nie są przepełnione turystami w sezonie mogę szczerze polecić. Szczególnie dla osób z małymi dziećmi atrakcji tutaj dla nich wystarczająco. Dla osób szukających dobrej zabawy bardziej podpasują dalsze strony jak np Kołobrzeg czy Mielno. Osobom którym tłum ludzi nie jest straszny mogą wybrać Międzyzdroje. Sam w tym roku planuję jechać z rodzinką na Hel choć wszyscy straszą że w sezonie jedna wielka udręka i wędrówka Ludu... jak wymięknę to w tym roku pojadę w góry ? 

Opublikowano
11 godzin temu, matisstz napisał:

Sam w tym roku planuję jechać z rodzinką na Hel choć wszyscy straszą że w sezonie jedna wielka udręka i wędrówka Ludu...

kolego odradzam, odcinek władysławowo - hel jechałem 1,5h i spowrotem jest praktycznie ten sam czas ? polecam zakwaterować się we władku i zrobić sobie jednego dnia wycieczkę pociągiem na hel, pociągi jeżdzać praktycznie co godzinę, ja tak planuje zrobić podczas przyszłego urlopu.

Opublikowano

Potwierdzam, pomimo, że Półwysep Helski jest całkiem przyjemny (byłem w 2017 w Jastarni, bardzo udane wakacje), to jednak dojazd to koszmar... Do Trójmiasta z Wrocławia w 5 godzin, dalsza droga to korki, objazdy, postoje...

Opublikowano

Międzyzdroje są spoko i wracam tam nawet zimą. Obowiązkowy punkt wieczorem, to dechy pod molo i drinki przy muzyce na żywo przez łysego bez zębów :dance:

Opublikowano

Macie jakieś sprawdzone miejscówki na Bałtykiem tak żeby nie kosztowało to milionów monet i było w miarę schludnie?

W tamtym roku była Cro, ale teraz jest mały urwis na świecie i trzeba wodę trochę bliżej znaleźć.

Interesują mnie okolice Władka, Jastrzębia Góra, Karwia i trochę dalej na zachód max. do Łeby. Mam wrażenie, że ludzie trochę pogłupieli z cenami za obiekty, byle jaki kurnik 2 km od morza srogo kosztuje.