Opublikowano 19 Lutego 200917 l Siema! Znalazlem jakiegos zula z gitara! :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 20 Lutego 200917 l Mam ochotę na odrobinę kobiecego ciała.. Ale, żeby nie było zbyt uroczo to proszę o: mega gorące ciało dziewczyny ale z buzią ;( I bez fotomontaży typu "głowa faceta" ciało kobiety
Opublikowano 20 Lutego 200917 l Nosfer, Ty erotomanie. Proszę: [br]Dopisany: 20 Luty 2009, 12:28_________________________________________________Sorry, nie podoba mi się ta buzia. Zaraz poszukam czegoś lepszego...
Opublikowano 20 Lutego 200917 l coś znalazłem jak szukałem fotek, ale mi się niedobrze robi i Wam nie pokażę...
Opublikowano 20 Lutego 200917 l jarko Widać, że wie o co człowiekowi chodzi.. Arbuz wymiata Zygmunt :shocked: Dwie opcje: 1) albo nie doczytałes o co prosiłem 2) jesteś największym zboczeńcem jakiego znam ale okey. pojęcie gustu i "podobania" to osobisty margines każdego z nas Nosfer, to dobre jest: naughty,Miały być z twarzy nie teges... a te są wsam raz do cięcia..
Opublikowano 20 Lutego 200917 l jarko Widać, że wie o co człowiekowi chodzi.. Dwa razy przeczytałem [br]Dopisany: 20 Luty 2009, 12:37_________________________________________________Albo dobra, dlaczego ja mam tylko cierpieć... Jak szukałem zdjęć to znalazłem coś takiego... dodam tylko że to nie kobiecy tyłek... _________________________________________________ zadanie: Chcem zobaczyć tu maluszka ( fiat 126p ), ale takiego w wersji kombi lub przedłużanej - nie wiem dokładnie jak to sie nazywa w tym przypadku
Opublikowano 20 Lutego 200917 l jarko Widać, że wie o co człowiekowi chodzi.. Dwa razy przeczytałem Jedziesz...