Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Czym wyczyścić welurową tapicerkę ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam-Panowie potrzebuję pomocy,chciałem się dowiedzieć czym wyczyścić welurową tapicerkę,bo mam plamy na siedzeniach po herbacie i po kawie i wygląda to jak 7 nieszczęść :no:.Jeżeli ktoś wie o jakimś cudownym preparacie to proszę odpiszcie.Z góry serdeczne dzięki.p.s i gdzie mogę dostać taki środek? :hi:

Opublikowano

ja tam czyscilem vanish_em i efekty były całkiem całkiem :)

Opublikowano

A ja poprosiłem sympatycznego Pana z "karcherem" i za kilka godzin i kilkadziesiąt PLN miałem czyściutką, pachnącą i prawie nową tapicerkę, podsufitkę i bagażnik + wyczyszczone plastiki w kokpicie. Mankamentem jest tylko pogoda, robiłem to w lecie, w zimie nie wyobrażam sobie mokrej tapicerki (może.... garaż :gwizdanie: )

Pozdrowienia

Opublikowano
  • Autor

Gall a ile takie pranie kosztuje?

Opublikowano

powinieneś zmieścić się między 200 a 300pln

Opublikowano
  • Autor

a niezostanie jakaś biała plamka po tym vanishu,bo ja mam jasno szarą tapicerkę?

Opublikowano

a niezostanie jakaś biała plamka po tym vanishu,bo ja mam jasno szarą tapicerkę?

jest Vanish do kolorów :tongue4:

Opublikowano

Wysłałem wiadomość, ale nie widzę jej w odpowiedziach, więc napiszę jeszcze raz.

Pan zawołał przez telefon 120 PLN z dojazdem do klienta. Na miejscu po kliku godzinach czyszczenia powiedział 90 PLN, dostał stówę i wszyscy byli zadowoleni :naughty:

Opublikowano

sprobuj tego , http://www.allegro.pl/item545955396_plamy_na_ubraniach_meblach_scianach_kup_meglio.html ja sie jeszcze nie zawiodlem,tylko ma poczatek delikatnie rozciencz z woda (dosc mocny odplamiacz) za***iście przydaje sie tez w lato na owady ze zderzaka i grilla,psiknac przed myciem i praktycznie tylko wytrzec mokra gabka

Opublikowano

U nas za karchera kasują 120zł. Zawozisz samochód do tej firmy i zostawiasz go na dzień. Piorą a później wysycha cały dzień u niego w "warsztacie" Na koniec nabłyszczają plastiki plakiem. efekt :kox: Nawet samochód mi umyli z wierzchu w cenie a wogóle o to nie prosiłem :) No i najważniejsze 3 tyg czekałem bo takie ma kolejki :( ale warto było :good:

Są tez tacy co biorą 60zł ale im nie dałbym nawet dywaników do wyprania a co dopiero cały samochód

Opublikowano
  • Autor

no dokładnie jak już robic to pożądnie :good:

Opublikowano

ja szorowałem Vezyrem,ale ta tapicerka jest do bani,

nawet woda ją plami i wygląda to fatalnie/piszę o welurku

pozdrawiam :hi:

Opublikowano
  • Autor

no właśnie,o to mi chodziło :thumbdown: