bolo1500 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Witam. Zakupiłem 2 miesiące temu audi. Pojechałem ją za granice i wyczaiłem, że po odpaleniu zimnego silnika slychać lekko pukający dwumas. Jak się rozgrzeje to nic nie slychać. Po wcisnieciu sprzegła Cisza. Podczas jazdy nic nie szarpie. Przy gaszeniu i odpaleniu troche zatelepie ale nie slychać jakiegoś uderzenia. W polsce bede dopiero w listopadzie a przejade autem około 8 tyś. Można na tym jeździć dopóki nic wiecej się nie dzieje ? Mogłbym zrobić tutaj ale musial bym sprowadzić części z polski i zaplacic dużo za robociznę (norwegia...) . Drugie pytanie jak bede zmieniał komplet to gdzie polecacie kupić : znalazłm tutaj niby oryginalne audi : https://www.sprzeglo.com.pl/produkt/zestaw-sprzegla-z-kolem-dwumasowym-audi-0b1105266ag/61576?id=181023&auto=AUDI-A4-(8K2,-B8)-2.0-TDI-150KM/110KW-[CJCD,-CMFB,-CSUA]#opis_start i sklep ma same dobre opinie.
pilKOZAK Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 (edytowane) możesz jeździć spokojnie taki dystans. sklep dobry. możesz jeszcze u nas na forum poszukać u użytkowników co mają sklep i dają dobre ceny. oczywiście tylko LOOK/SACHS Bolo jaki masz przebieg?? Edytowane 3 Czerwca 2018 przez pilKOZAK
bolo1500 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2018 162 tyś potwierdzony jak kupilem mial 157
Rekomendowane odpowiedzi