Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B7 1.8t zasysa korek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Pablo23 napisał:

Dzisiaj pojeździłem z nowym zaworkiem i potwierdzam że  jest lepiej, więc jeśli ktoś też będzie miał taki problem polecam wymienić nawet NOWEGO toprana na oryginał :)
Dzisiaj już normalnie odkręcam korek i ładnie podskakuje, na topranie tragedii nie było ale na tym widać różnicę :)

Jakiś czas temu wpadł mi w ręce za grosze właśnie ten zaworek z Toprana, założyłem bo i tak był lepszy niż mój. Korek elegancko podskakuje :) 

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, cysiek18 napisał:

Jakiś czas temu wpadł mi w ręce za grosze właśnie ten zaworek z Toprana, założyłem bo i tak był lepszy niż mój. Korek elegancko podskakuje :) 

Ja jak kupiłem auto po pewnym czasie mocno zasysało mi korek, miałem problemy z odpalaniem przez to i wysokie obroty, wsadzony był topran i już auto chodziło normalnie czyli nie było problemu z obrotami itd. 
Ale na topranie korek nie podskakiwał tylko leżał sobie normalnie, czasami coś tam drgnął ale nie wiedziałem jak to ma dokładnie działać więc to olałem i tak jeździłem bo już auto chodziło normalnie. 
No ale teraz czytałem na forum i widzę że powinno być jednak trochę inaczej jeszcze no i kupiłem ten oryginał, teraz jest już prawidłowo :D

Opublikowano
16 godzin temu, Pablo23 napisał:

Ja jak kupiłem auto po pewnym czasie mocno zasysało mi korek, miałem problemy z odpalaniem przez to i wysokie obroty, wsadzony był topran i już auto chodziło normalnie czyli nie było problemu z obrotami itd. 
Ale na topranie korek nie podskakiwał tylko leżał sobie normalnie, czasami coś tam drgnął ale nie wiedziałem jak to ma dokładnie działać więc to olałem i tak jeździłem bo już auto chodziło normalnie. 
No ale teraz czytałem na forum i widzę że powinno być jednak trochę inaczej jeszcze no i kupiłem ten oryginał, teraz jest już prawidłowo :D

To pewnie zrobię taki test, kupię ori i zobaczę :) .  Wiele dałeś ?

Opublikowano
  • Autor

W Niemczech w serwisie audi 10 euro :)

• 6 lat później...
Opublikowano

Cześć, odświeżę temat. Poniżej dwa filmiki. Rozumiem, że drugi link pokazuje, że korek zachowuje się prawidłowo (podskakuje), a ten pierwszy wskazuje na problemy z odmą?

1. https://files.fm/u/x2akpsez65#/view/k7p5w2823p
  2. https://files.fm/u/ycu2bz9h6t#/view/smsrhq5q9q