Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobra instalacja do A4 B6 1.8 T Bex 190 Km p/odkarpacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam warsztatu na podkarpaciu , który zainstaluje mi dobrą instalację gazową do mojej bestii. Dobrą mam na myśli bez zbędnych oszczędności, ale i bez nadmiernej rozrzutności bo samochód swoje lata ma .

Dane samochodu:

A4 B6 1.8 T Sedan Quattro (wer. Bex) 190 km rocznik 2003. Przebieg ok 200 000 .

Opublikowano
6 minut temu, daniel1704 napisał:

Szukam warsztatu na podkarpaciu , który zainstaluje mi dobrą instalację gazową do mojej bestii. Dobrą mam na myśli bez zbędnych oszczędności, ale i bez nadmiernej rozrzutności bo samochód swoje lata ma .

Dane samochodu:

A4 B6 1.8 T Sedan Quattro (wer. Bex) 190 km rocznik 2003. Przebieg ok 200 000 .

MultiSerwis Niwiska lub Walcergaz

Opublikowano
  • Autor

A blizej Sanoka? 

Opublikowano

Wejdź na lpg forum i tam znajdziesz wszystko co Cię interesuje.

Opublikowano

Multiseriws w Niwiskach albo w Manastercu też masz dobry warsztat, goście się znają na rzeczy. 

Opublikowano
  • Autor

Wszedłem na forum lpg. pan Paweł z Walcergaz nie odbiera telefonów. Ma ktoś kontakt na tego Pana ?

Opublikowano

Ten warsztat w Pogwizdowie mega sobie ludzie chwalą, także wal tam śmiało, ponoć gość ma na prawdę łeb w tym co robi. ;)

Jutro próbuj bo dziś już ma zamknięte i wyłączony tel, nie wiem czy w soboty robi ale spróbować można :D

Ewentualnie jak chcesz bliżej Sanoka to masz tutaj:

http://autogazprzysieki.pl/ tel. 601 973 178

Edytowane przez k232

Opublikowano

Ja Przysiek nie polecam, mi zepsuli instalację.  Skusiłem się mapką z LPG forum i sie zawiodłem.

Opublikowano
  • Autor

Dziś Pan Paweł telefon miał wyłączony. Będę próbował w poniedziałek. Zwróciłem uwagę, że w wielu miejscach jego instalacje są chwalone za precyzyjne wykonanie i wzorowe dostrojenie. Myślę, że powierzę mu moja audiczkę .

Opublikowano
9 godzin temu, daniel1704 napisał:

Dziś Pan Paweł telefon miał wyłączony. Będę próbował w poniedziałek. Zwróciłem uwagę, że w wielu miejscach jego instalacje są chwalone za precyzyjne wykonanie i wzorowe dostrojenie. Myślę, że powierzę mu moja audiczkę .

Z tego co wiem (kolega robił u niego swoje Volvo T5) to jak każdy dobry monter LPG ma strasznie dużo roboty, czeka się dość długo. Dodatkowo coś tam nie do końca sprawdził jak trzeba i zanotował instalację do niesprawnego auta. Okazało się że nie trzyma  seri  i kompresja  mizerna, kolega musiał  silnik wymienić. Dużo robi po godzinach, montuje na podzespołach LPG tech. Z tego co pamiętam jak ja do niego dzwoniłem to dwa miesiące czekania i proponował: Baracudy 130 i reduktor KME gold

Edytowane przez cysiek18

Opublikowano
  • Autor

Jakie ogólne wnioski bo w temacie lpg jestem kompletnym laikiem?  Poleca Pan ten warsztat?

Opublikowano
2 godziny temu, daniel1704 napisał:

Jakie ogólne wnioski bo w temacie lpg jestem kompletnym laikiem?  Poleca Pan ten warsztat?

Ewentualnie podjedź jeszcze na Malowniczą 5 w Rzeszowie, stagowski serwis i gość na prawdę fajnie robi instalacje, wszystko zakłada na pojedynczych wtryskiwaczach itp. nie słyszałem żeby ktoś na niego narzekał.

Opublikowano
  • Autor

Jestem po rzeczowej rozmowie z Panem Pawłem. Niestety termin oczekiwania jest dość długi ale warto poczekać.

Opublikowano
14 minut temu, daniel1704 napisał:

Jestem po rzeczowej rozmowie z Panem Pawłem. Niestety termin oczekiwania jest dość długi ale warto poczekać.

Na kiedy masz termin u Pawła?

Byłeś na ul. Malowniczej w Rzeszowie ?

Opublikowano
  • Autor

9 sierpień br.

Opublikowano
3 minuty temu, daniel1704 napisał:

9 sierpień br.

A na drugie pytanie coś napiszesz?

Opublikowano
  • Autor

W Rzeszowie nie byłem bo z Panem Pawłem rozmawiałem telefonicznie.  Nie opłaca mi się jechać 150 km w jedną strone by sie spytać o gaz. Pan paweł miał akurat na warsztacie 1.8 t wiec jest na bieżąco z tymi silnikami audi a na tym mi zalezy najbardziej.  Jeden haczyk trzeba przyjechac wcześniej przebadać stan silnika u Pana Pawła bo nie podejmie sie założenia w niesprawnej jednostce. Dla mnie to tylko objaw profesjonalizmu.

Opublikowano

A myślałem że Ty z Rzeszowa ?

Opublikowano
32 minuty temu, daniel1704 napisał:

W Rzeszowie nie byłem bo z Panem Pawłem rozmawiałem telefonicznie.  Nie opłaca mi się jechać 150 km w jedną strone by sie spytać o gaz. Pan paweł miał akurat na warsztacie 1.8 t wiec jest na bieżąco z tymi silnikami audi a na tym mi zalezy najbardziej.  Jeden haczyk trzeba przyjechac wcześniej przebadać stan silnika u Pana Pawła bo nie podejmie sie założenia w niesprawnej jednostce. Dla mnie to tylko objaw profesjonalizmu.

Widać po akcji z moim znajomym, sprawdzenie silnika to teraz u niego sprawa obligatoryjna (i bardzo dobrze).

Ze swojej strony proponuję zrobić ci komplet logów przez założeniem instalacji, będziesz pewny że nie jedziesz w ciemno 150 km :)

Opublikowano
  • Autor

oczywista sprawa. Silnik był już sprawdzany komputerem i wszystko jest ok . Mimo wszystko pojawie sie u pawła przed montażem.