slepy Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 no na przykład, tyle że do Porsche trzeba jeszcze ostrą glebę wyrezać, co najmniej jak Nowak_zg Ja już taką glebę mam no to teraz tylko fela :gwizdanie:, a Ty kolego bierz fele w ten deseń jeszcze żeby je można było w ruchu zobaczyć Fele mam 17" we wzorze który mi się bardzo podoba Chociaż chodzi za mną 19" Nowak_zg, zaraża , nie widziałem fotek Twojej A4, oprocz tej z profilu, masz swój wątek??
Dibo Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 no na przykład, tyle że do Porsche trzeba jeszcze ostrą glebę wyrezać, co najmniej jak Nowak_zg Ja już taką glebę mam no to teraz tylko fela :gwizdanie:, a Ty kolego bierz fele w ten deseń jeszcze żeby je można było w ruchu zobaczyć Fele mam 17" we wzorze który mi się bardzo podoba Chociaż chodzi za mną 19" Nowak_zg, zaraża , nie widziałem fotek Twojej A4, oprocz tej z profilu, masz swój wątek?? Akurat mnie Nowak_zg nie zaraził. Miałem taki zawias zanim on się na forum zarejestrował A wątku nie mam mimo że długo jestem na forum Ale myślę że jak się zrobi ciepło to wątek się pojawi
slepy Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Akurat mnie Nowak_zg nie zaraził. Miałem taki zawias zanim on się na forum zarejestrował A wątku nie mam mimo że długo jestem na forum Ale myślę że jak się zrobi ciepło to wątek się pojawi chodziło mi raczej o rozmiar felg , coś kolega Beher, się nic nie odzywa, mam nadzieje że sie nie rozmyśliłeś z tymi felgami
Dibo Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 A mi te felgi z pierwszego posta chodzą po głowie Jakby tylko były w 19" i miały mniej tych ramion (łopatek) a bardziej masywnych to bym o nich pomyślał
Beher Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Opublikowano 20 Lutego 2009 Sorki że się nie odzywałem ale pojechałem na 5 dni w delegacje do pracy :/ brak neta i wogóle... Co do pierwszych felg wysłałm email z pytaniem o dokładne rozmaiary i czekam na odpowiedź. Ale oprócz tego szukam jeszcze, jakichś ciekawych propozycji, podobają mi się 5 ramienne. Wiem że styla audi a szczególnie RS jest super, ale jak koleka patrykbor zauważył dużo już tego stylu a i nie tylko na Audi, vw również na takich jadą, poszukuje czegoś co by pasowało mojej niuni a jak by było orginalne w swoim stylu to tym lepiej. Myślałem o takich 17" http://www.wheel-base.co.uk/proddetail.asp?prod=ACE205 Pozdrawiam
Dibo Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Nawet fajna ta felga ale te z pierwszego posta są dużo lepsze. Na Twoim miejscu szukałbym takich jak w pierwszym poście tylko 5-ramiennych. Takie to będzie konkretny
Gość BIKER Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Ze wszystkich opcji wybrałbym nr 1, fajny wzór, taki przypominający wirnik od turbinki.
Adas Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 mi opcja 1 kojarzy sie z merc slr :decayed:
Dibo Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 mi opcja 1 pojarzy sie z merc slr :decayed: Podobne felgi można spotkać też w Porsche
AMON Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Jestem za opcją nr 1 felg a opony YOKOHAMA PARADA
kosiniak Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 ja osobiscie nie wybralbym zadnej z nich, jezeli nie mialbym juz innego wyjscia wzialbym nr.1'
Rekomendowane odpowiedzi