azies Opublikowano 18 Czerwca 2018 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Witam czy zmieniarka z linku podanego na dole podejdzie do concerta I? Jesli tak to co trzeba dokupić i jak podłaczyć?https://picclick.co.uk/Audi-A4-B7-Genuine-6-Disc-Cd-Changer-132630916592.html
WojtasTaba Opublikowano 18 Czerwca 2018 Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) Z tego co wiem to nie podejdzie. To jest zmieniarka do nowszych modeli montowana w schowku, a Ty potrzebujesz zmieniarki do bagażnika. Wygląda tak: Filmik dotyczy passata, ale są takie same. Tylko pamiętaj, że było chyba 5 rodzai tych zmieniarek. Różnią się indeksem. Na końcu są literki od A do D, bądź nie ma żadnej. Nie wiem która podejdzie do Twojego radia. Edytowane 18 Czerwca 2018 przez WojtasTaba
longer_xd Opublikowano 18 Czerwca 2018 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Nie lepiej w dzisiejszych czasach kupić emulator zmieniarki i odtwarzać utwory np z pendrive'a? Czy koniecznie chcesz się wozić z płytkami?
azies Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2018 Wolałbym z płyty. Dobra dziś kumpel mi podrzucił do sprawdzenia taka zmieniarkę co podałem z linku i działa. Tylko jeszcze jedno pytanie mam odnosnie radia. Mianowicie gdy włączę radio to podświetlaja mi się zegary, klimatronik itp o co chodzi?
Rekomendowane odpowiedzi