mily Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Witam!! Właśnie napisałem artykuł dla naszego klubu i chciałbym umieścić gdzieś ten plik i zapodać linka. Czy A4-Forum ma jakiś własny serwer FTP albo jakiś inny sposób żeby to nie pałętało się na rapidsherach i innych wymyślnych serwerach?? POZDRAWIAM MILY
freon Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 artykuł to możesz wkleić chyba tutaj?[br]Dopisany: 15 Luty 2009, 19:00_________________________________________________a jak chcesz, to prześlij mi go na maila - freon8(małpa)[usunięte] i wyrzucę go na swoje FTP, link będzie działał
mily Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Opublikowano 15 Lutego 2009 To jest 20 MB, nie chcę Ci zajmować miejsca na HDD. Myślałem że może jest jakiś serwerek klubowy, może warto wrzucić taki temat w pomysłach. Już się ładuje na SendSpace.pl, także luz. Dzięki za info.
Rafal_69 Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 to jak sie załaduje to podaj link zobaczymy co tam napisałeś
mily Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Opublikowano 15 Lutego 2009 Proszę bardzo http://www.a4-klub.pl/smf/warsztat_zrob_to_sam/all_b5_montaz_cb_i_oswietlenie_podlogi-t66418.0.html;msg721345
Rekomendowane odpowiedzi