modrzej Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Mam pytanko czy orginalne śruby będą pasowały do tych felg
Szewczenko7 Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Moga rownie dobrze byc ciut przy krotkawe
Gość spedyt Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Moga ... byc ciut przy krotkawe Ile tak na oko będą krótkie?
Szewczenko7 Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Ile tak na oko będą krótkie? Ja przy zmianie kol ze stalowych 15'' na alu 17'' bee musial wymienic przednie srubu poniewaz mam za malo gwintu wkrecanego mam tu na mysli ze udaje sie zakrecic ale przydaloby sie ciut wiecej takze musze to wyminic Przydałoby mi sie tak z 3-4 zwoje wiecej na srubie
Gość spedyt Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 bee musial wymienic przednie srubu poniewaz mam za malo gwintu wkrecanego Jaka jest różnica na przednich i tylnych kołach? Przecież to są tarcze na obu osiach i te same wymiary Jaki to ma sens chcesz wymienić z przodu a z tyłu nie? Myslałem że napiszesz jakiś konkretny wymiar, podany przez producenta felg albo auta Poza tym w instrukcji nie ma nic napisane żeby stosować inne śruby do felg alu i stal Fabryczna długość jest wystarczająca
Szewczenko7 Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Nie wiem....ale z tylu moge wkrecic wiecej w przeciwienstwie do przodu widocznie cos w tym jest :twisted:
Rajmondo Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Mam pytanko czy orginalne śruby będą pasowały do tych felg Gdy wymieniałem oryginalne stalowe felgi na Ronal R38 stare śruby pasowały, ale i tak kupiłem nowe - niklowane ładniej wyglądały. :biggrin:
Szewczenko7 Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 Gdy wymieniałem oryginalne stalowe felgi na Ronal R38 stare śruby pasowały, ale i tak kupiłem nowe - niklowane ładniej wyglądały. :biggrin: Ja mam ten komfort ze sa u mnie piekne chromowane zakrecane dekielki :twisted:
sidor Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 No waznym czynnikiem dla aluminiowych felg jest szpilka,to pod jakim kątem styka sie z alufelgą.
Gość spedyt Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 No waznym czynnikiem dla aluminiowych felg jest szpilka,to pod jakim kątem styka sie z alufelgą. Tak bardzo ważny czynnik
driv Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 Witam z tego co zauważyłem u siebie przy zmianie z felg stalowych na oryginalne audi aluminiowe to istnieje różnica w podtoczeniu śrub i te ze stalowych nie przypasowały
Wihajster Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 Witam z tego co zauważyłem u siebie przy zmianie z felg stalowych na oryginalne audi aluminiowe to istnieje różnica w podtoczeniu śrub i te ze stalowych nie przypasowały musisz kupic nowe przeznaczone do alu
driv Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 Dokładnie tak zrobiłem, teraz pasuja i wszystko mam nadzieję będzie OK!
Rekomendowane odpowiedzi