Resideent Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 Witam ... Panowie ,mam problem tylko nie weim co powinienem zmienić a mianowicie ,któregoś dnia wychodząc na parking zauważyłem ,że moje lusterko jest tj.przełamane w drugą stronę (facet pod wpływem alkoholu przechodząc ,zaczepił je i przełamał).Problem mam teraz taki,że przy składaniu słychać ,ze przeskakuje ,a jeśli rozkładam to idzie ono ,ąz za daleko .Nagrałem filmik który podsyłam poniżej .Czy możecie podpowiedzieć, czy wystarczy kupić drugie i ewentualnie przełożyć sam środek ?Czy jest konieczna wymiana całego lusterka ,wraz z z demontażem tapicerki drzwi ?
l2k2 Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 Nie wymienisz środka bez demontażu lusterka, więc niestety czeka Cię też demontaż tapicerki. Nie jest to na szczęście skomplikowane, tak samo jak i zamontowanie nowego. Przekładanie samego mechanizmu jest dosyć ciężkie, więc lepiej po prostu nowe założyć. 1
Resideent Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Opublikowano 1 Lipca 2018 Ok,dziękuje za odpowiedz.Czy musze szukać lusterka w kolorze ?Da rade przełożyć obudowę z mojego do nowego ?
l2k2 Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 Może być w innym kolorze, obudowę przełożysz. Tutaj masz opis wszystkiego: https://portal.a4-klub.pl/a4-b8-montaz-skladanych-i-podgrzewanych-lusterek/ Przemyśl też przy okazji zmianę lusterek na liftowe, ładniejsze są ?
Resideent Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Dzięki za info i tutorial ,pomyśle nad tymi poliftowymi .? Edytowane 25 Lipca 2018 przez Resideent
Resideent Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Opublikowano 25 Lipca 2018 Miałbym jeszcze pytanie w jaki sposób demontuje się twetter wraz z tym całym plastikiem ?Czy On również jest na spinkach i trzeba go podważyć ?
Rekomendowane odpowiedzi