pociag16 Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 Witam, panowie mam problem z zamkiem centralnym. Dwa tygodnie temu probowalem otworzyc samochod pilotem- zero reakcji. Wymienilem baterie w kluczyku, probowałem zakodowac na wszystkie mozliwe sposoby i zero reakcji. Otwieranie kluczykiem-zamek działa bez zarzutu, dioda swieci na czerwono. Wyciagnałem zapasowy kluczyk, działał dwa tygodnie i stało się to samo co z pierwszym. Sprawdzalem vagiem i zero błędów. Moduł komfortu bez zarzutów, zadnych innych problemów tylko ten nieszczesny centralny. Samochód był w BOSCH service i chlopaki nic nie zrobili. Jakies pomysły co może być przyczyną, jak sobie z tym poradzic?
danielo31 Opublikowano 16 Lipca 2018 Opublikowano 16 Lipca 2018 Kolego rozwiązałeś może ten temat?? Mam to samo...
pociag16 Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Opublikowano 18 Lipca 2018 Niestety nie. Liczylem na pomoc kogoś z forum
danielo31 Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 Mi gość od dorabiania kluczy ma ogarnąć za 500 zł. Ma zakodować dwa kluczyki a potem adaptacja. Jak będzie hulało to dam znać co i jak
Rekomendowane odpowiedzi