ziomek435 Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 Witam grupe mam taki problem pedał sprzęgła wchodzi w podłogę mam wyciek płynu hamulcowego wysprzęglik jest dobry po przewodach szedłem też nic nie znalazłem. ale widać jak byk bez kanału że cieknie z okolic skrzyni biegów. ktoś coś pomoże ?
JawoR36 Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 Jak pękła pompka przy pedałach to też płyn będzie ciec po przewodzie wysprzęglika. Ogólnie bez obejrzenia dokładnego można tylko gdybać
Brzeziak Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 Wystarczy że oring w pompce sprzęgła strzelił. Ciec będzie w środku skrzyni i wyleci najniższym punktem.
rafal8484 Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 pompkę przy pedałach na razie bym odpuścił bo jest za ścianą grodziową, chyba że uszczelniacz przy przewodzie, sprawdź najpierw przewód sprzęgła, po stronie kierowcy wchodzi w wysprzęglik, jeśli suchy zostaje wysprzęglik, Wymiana banalna, jedna śrubka na imbus bodajże 6, uwaga na zabezpieczkę przewodu, pieroństwo jak gdzieś strzeli jest problem ze znalezieniem
ziomek435 Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Opublikowano 18 Lipca 2018 ogarnięte już przewód wysprzęglika był
Rekomendowane odpowiedzi