marecki_78 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Hej, ma ktoś z Was dostęp do czegoś żeby to sprawdzić ?? Na forum parę osób pisało że niby pasują ale ja musze wiedzieć na 100% (bo muszę jechać 350 km po nią ;-)) W moim się rozsypała kolejny raz skrzynia i mam okazję kupić skrzynię od Superb'a 2004 (wersja I) numer GSL08103 (mam nadzieję że dobry numer mi podał gość). Pytanie 2: czy w tych Superb te skrzynie są już mniej awaryjne niż w A4 B5? Pozdrawiam i dzięki za wszystkie odpowiedzi...
zdeniu Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 wg etki skrzynia GSL występowała w Seacie Cordobi/Ibiza po kwietniu 2003 roku czy pasuje tego nie wiem
marecki_78 Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Opublikowano 19 Lutego 2009 wg etki skrzynia GSL występowała w Seacie Cordobi/Ibiza po kwietniu 2003 roku czy pasuje tego nie wiem Może się komuś przyda - jak sie dowiedziałem od forumowego speca oraz na podstawie obejrzanych zdjęć tak skrzynia pasuje do A4 B5. Wielkie dzięki
spetsnaz Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 wg etki skrzynia GSL występowała w Seacie Cordobi/Ibiza po kwietniu 2003 roku czy pasuje tego nie wiem Koledze chodziło o skrzynię pięciobiegową GFL z SuperB`a. Odpowiednik EEN z Passata.
Rekomendowane odpowiedzi