gdajaca Opublikowano 11 Lipca 2018 Opublikowano 11 Lipca 2018 Witam. Byłem w serwisie na zdjęciu ochrony komponentu modułu komfortu. Nic nie kodowali, mieli tylko zdjąć CP. Po tej operacji kontrolki kierunków zaczęły szybko mrugać. Mniej więcej dwa razy szybciej niż mrugają same kierunkowskazy, które pracują normalnie. Następnie sam zakodowałem moduł komfortu bo był pusty, ale to nic nie zmieniło oczywiście. Kodowali również kluczyk do komfortu. Czy ktoś z Was spotkał się z czymś podobnym. Co to może być ????
bin85 Opublikowano 11 Lipca 2018 Opublikowano 11 Lipca 2018 Też ściągałem CP z modułu i ASO również narobiło bajzlu, podłącz swój stary moduł zapisz kodowanie oraz adaptacje i przepisz do nowego, VCDS ma opcję zrzutu wszytkach kanałów do pliku żeby nie trzeba było tego ręcznie robić.
gdajaca Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Opublikowano 11 Lipca 2018 Tak, wiem ale to już zrobiłem i to nie to.
Love-AUDI Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 Bo sterownik jest zablokowany , trzeba fleszować sterownik , nic innego nie zrobisz
gdajaca Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Opublikowano 12 Lipca 2018 Ale który sterownik. Komfortu ?? Przecież on nie ma nic do kierunkowskazów czy się mylę ???
Love-AUDI Opublikowano 13 Lipca 2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 tak moduł komfortu , w nim jest wszystko zakodowane oprócz lamp przednich
gdajaca Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Opublikowano 13 Lipca 2018 Sorry ale nie trybie. Jak może być zablokowany skoro wgrałem swoje oryginalne kodowanie do niego z mojego poprzedniego modułu komfortu.
Love-AUDI Opublikowano 13 Lipca 2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 jakie masz lamy z tyłu led czy led neon poliftowe
gdajaca Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Opublikowano 13 Lipca 2018 Z tyłu mam żarówki to 2009 rocznik. Sprawa rozwiązana. Podłączyłem raz jeszcze lapsa i skasowałem błąd który pojawił się z modułu komfortu. Uruchomiłem silnik i wszystko wróciło do normy.
Rekomendowane odpowiedzi