cooler100 Opublikowano 15 Lipca 2018 Opublikowano 15 Lipca 2018 Nie znajduje nigdzie na forum, jak wyciągnąć te kratki, jest w nich tylko 1 dziurka i to pewnie od ustawienia poziomu świecenia, żadnych śrub nie widać. Czy to od wewnątrz sie da i czy trzeba tylko od wewnatrz ? B8 2013 lift Gdzieś czytałem że powinna być jeszcze jedna dziurka w którą mozna włożyć np imbusa aby ciągnąć całą kratkę do zewnątrz samochodu,ale u mnie nie ma drugiej dziurki . ktoś zdejmował ? lampy nie są okrągłe jak w przed lifcie. z góry dzieki za zainteresowanie.
cooler100 Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Opublikowano 16 Lipca 2018 nikt nie zmieniał w 2013 na honeycomb kratek halogenów ?
MaciekPL Opublikowano 16 Lipca 2018 Opublikowano 16 Lipca 2018 Kurcze ja dzisiaj wyciągałem je, ale od wewnątrz . Jutro lub w środę będę miał stary zderzak to pobawię się z tym czy idzie od zewnątrz również. W sumie nie wiem czy by nie dało rady, nadkole na dole odkręcić tak jak byś chciał wymienić żarówki. Wtedy z tamtej strony je dać do przodu. Nie pamiętam czy jest tyle miejsca. Jak nikt nie odezwie się to jak tylko będę miał stary zderzak to napisze jak ugryźć ten temat
jatoka Opublikowano 16 Lipca 2018 Opublikowano 16 Lipca 2018 Jest w instrukcji i na forum też było opisane jak wyjąć kratki, są dwa sposoby.
Rekomendowane odpowiedzi