norbi2566 Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 Witam prosił bym o pomoc w zmianie kierownicy mam juz wszystkie elemęty potrzebne do montażu natomiast mam problem z podłączeniem kostek w tasmie mam nową dużą tasme z wtyczką z której wystają 4 kable 2 są od poduszki i 2 od klaksonu . jak podłączyc poduszke ? odciąć 2 kable od starej wtyczki i zlutować do kabli z wystającej kostki ? znaczenie ma plus i minus ? przy nowej wtyczce wystają również 2 kable od klaksonu a przy starej jest jeden jak to podłączyć ? z góry dziękuje za pomoc
Pablo1809 Opublikowano 29 Lipca 2018 Opublikowano 29 Lipca 2018 Na Twoim miejscu bym zwracał uwagę na plus i minus, żebyś nie miał niemiłej niespodzianki.
norbi2566 Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Opublikowano 30 Lipca 2018 WŁAŚNIE GDZIES WYCZYTAŁEM I PODPYTAŁEM MECHANIKÓW ZE NIBY TAM NIE MA PLUSA I MINUSA
OLIVER Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 31 minut temu, norbi2566 napisał: WŁAŚNIE GDZIES WYCZYTAŁEM I PODPYTAŁEM MECHANIKÓW ZE NIBY TAM NIE MA PLUSA I MINUSA Nie krzycz na forum !!! Pisz bez kaps locka ?
norbi2566 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2018 kable od poduchy nie maja znaczenia od klaksonu jeden masa a drugi +
Rekomendowane odpowiedzi