Gość zdeniu Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 ( wynika z tego ze Cie wszyscy wyprzedzali )... :twisted: a i owszem , mieszkam w dziurawym miejscu i droga z pracy jest taka sama , wiec nie ma gdzie przycisnąć jutro wyskocze poza miasto i zobacze czy bedzie to samo co wczesniej
Gość Iceman Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 ( wynika z tego ze Cie wszyscy wyprzedzali )... :twisted: a i owszem , mieszkam w dziurawym miejscu i droga z pracy jest taka sama , wiec nie ma gdzie przycisnąć jutro wyskocze poza miasto i zobacze czy bedzie to samo co wczesniej oktawia powiadomiona tylko w którą strone wyskoczysz i zobaczysz na filmie czy dym ci leci
Gość zdeniu Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Oprócz tego co się dzieje z kątem wtrysku to reszta w miare poprawnie. Daleko mieszkasz ciężko tak wróżyć na odległość. Jeżeli chcesz żebym pomógł łatwiej by mi było stojąc przy aucie Pozdrawiam. ogólnie nie jest źle owe zadymka się zmniejszyła a co najważniejsze spadło spalanko z 9 na 7,5 na mieście więc myślę że jest nawet bardzo dobrze ogólnie jestem bardzo happy ale będąc kiedyś gdzieś w okolicach postaram się podjechać
Rudi Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Hej zdeniu mam dokładnie te same objawy co ty. Możesz powiedzieć co było przyczyną tego dymienia i wzrostu spalania, jeśli nie to nie pytałem.
Rekomendowane odpowiedzi