mlody783 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Witam prośba o podpowiedź walcze z dziwną praca mojego silnika coś dudni w okolicach filtra powietrza i dziś byłem nawet w ASO PAN powiedzial ze to moze byc wina zle ustawionego rozrządu (cena za ustawienie 500 zeta) pojechalem do mechanika który tez stwierdzil ze to moze byc przyczyna auto dobrze zapala z moca nie ma problemów czy to moze byc zle ustawiony rozrzad dzięki za odpowiedzi w czwartek auto idzie na regulacje ale juz przestaje miec nadzieje ze to cos pomoze
jarekj64 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 nie- przerabiałem ten temat .to dzwigienki napedzające pompki ,a wej na 100 % wypadł i stąd to dudnienie .jak chcesz wiedzec wiecej to na privat
ALBINEK Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Sprawdż czy wszystkie przewody (rury) są dobrze zamontowane do filtra. Chodzi o tą grubą.Może jakaś opaska jest lużna albo filtr żle zamknięty.
fyky Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 mlody783, jak sprawa się rozwija, pokonałeś ten problem?
Rekomendowane odpowiedzi