Lechu85 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam. Wczoraj rozebrałem kratke pod szybą, chciałem zamontować inny głośnik. Jaksię okaząło, uchwyty są całkowicie inne, chociaż że głośnik wysokotonowy ma identyczną średnice Ktoś ma pomysł jak się to montuje? czy musze zniszczyć stary głośniczek i w jego miejsce wkleić nowy? ? Czytałem opis montażu Bang&Oluwsen, ale tam montuje się głośniki z tego samego modelu samochodu, po prostu się dokręca. Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez Lechu85
AdamiPL Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 też szukałem swego czasu jakiegoś adaptera ale nic nie znalazłem.. rozwalać tego tez nie chciałem... zamówiłem takie głośniki: http://www.caraudiodirect.co.uk/rockford-fosgate-p132-3-50-punch-2-way-full-range-speaker pomierzyłem i powinno być ok.. miałem montować w ten weekend.. ale kurde kurier zostawił paczkę pod drzwiami domu i ktoś zajumał ??
Lechu85 Opublikowano 4 Września 2018 Autor Opublikowano 4 Września 2018 Zdecydoiwałem się jednak na zestaw trójdrożny. Teraz problmem jest to, że głosnik średniotonowy nie chce wejśc mimo, iż średnice ma idealną jak gwizdek fabryczny. Problmeme jest tylko to, że duży magnes jest. Głośnik ma wymiar identyczny jak ten co wyciągnąłem, tylk,że przy wkładaniu trzeba go zawsze lekko pod kątem dac. Tutaj przeszkadza duży magnes. Co z tym zrobić? trzeba wycinać dziurę?
MaciekPL Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Odświeżam.. Jakie głośniki udało się zamontować?
Rekomendowane odpowiedzi