kpikula Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Panowie , samochód jest za miękki , za niski , potrafi dobić na dołach , wszystko na przednim zawieszeniu Chce wymienić sprężyny i amortyzatory tak żeby stał wyżej W tych kolorach połapać się nie mogę - jakie powinienem kupić ? sam AUDI A4B6 ROK 2003 1.9 TDI
kpikula Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2018 COŚ WIEM MAM ZAWIESZENIE STANDARD 1BA , sprężyna OJJ , Czy czy mam założyć stopeń wyż. czyli OJK czy ojh ? chciałbym uzyskać efekt podwyższenia samochodu i i na dołach żeby nie dobijał
kpikula Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2018 a co powiecie o amortyzatorach firmy EIBACH lub KAYABA
maryn_08 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 1BA jest to standardowe zawieszenie i jest najwyższe i najmiększe i może z racji tego że jest miękkie to dlatego ci dobija jak jeździsz bo dużych nierównościach a dobija ci do czego do podwozia ?
kpikula Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2018 przy dużej prędkości przy wjechaniu w dużą nierówność potrafi podwozie dotknąć asfaltu , według mnie jest zbyt miękkie
kpikula Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2018 przy 1ba są różne sprężyny na różne obciążenie , które wybrać?
maryn_08 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 jeśli chcesz twardziej to dobieraj od 1be lub 1bv będzie twardziej lecz o 2 cm niżej względem ba. Tutaj masz cała lekturę jak to dobrać
Bobo998 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) Siema. Przeczytałem już troche postów ale za cholerkę mi to nic nie dało. A mianowicie mam z przodu przy a4 b7 2.0tdi avant springi Eybacha. Są to dla mnie za niskie sprezyny i chciałbym zalozyc inne zeby był wyzej przód. Z tyłu mam najtwardsze Sline (tak mi przekazał poprzedni włąściciel) i tu moje pytanie jakie spreżyny kupić?? Edytowane 29 Sierpnia 2018 przez Bobo998
Rekomendowane odpowiedzi