Synek_LSW Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Siemanko. Mam problem z klimatyzacją. W maju nabiłem klime i działała zajefajnie... do czasu aż nie odgrzybiłem nawiewu pianką, Problem polega na tym że w środkowych nawiewach leci zimne powietrze, a na bocznych ciepłe(jakby z zewnątrz) Pomocy!!!!!
maciucha512 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 W dniu 8.08.2018 o 17:57, Synek_LSW napisał: Siemanko. Mam problem z klimatyzacją. W maju nabiłem klime i działała zajefajnie... do czasu aż nie odgrzybiłem nawiewu pianką, Problem polega na tym że w środkowych nawiewach leci zimne powietrze, a na bocznych ciepłe(jakby z zewnątrz) Pomocy!!!!! Może pianka rozpuściła gąbki na klapach?
michalsoldat Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Być może silniczki sterujące klapami nawiewu się zacieły miałem kiedys taką sytuację.
Synek_LSW Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2018 mozna zamknac. temat zalatwiony, poszedl panel sterujacy
Rekomendowane odpowiedzi