Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Może ktoś z was trafi na ten samochód

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,wczoraj o godz.21 przy ul.młynarskiej w warszawie obok supermarketu tesco uderzono w moja audiczke.siedzialem sobie w samochodzie a jakis dwoch palantów cofajac do tyłu uderzyli mi w prawy blotnik i otarli drzwi po prawej stronie,niestety uciekli z miejsca zdarzenia.Byl to ciemno zielony FORD MONDEO http://moto.gratka.pl/tresc/ford-mondeo-sedan-1-6-1-6-benzyna-10091769.html#60e628beadfbd6d8,1 SEDAN TAKI SAM MODEL JAK TEN.NIESTETY MIAL NR PRÓBNE POCZATEK:LU TYLKO TTYLE ZAPAMIETAŁEM.DATA NA TABLICY NA ŻÓŁTYM TLE!MOZE KTOS WIDZIAL TAKIE AUTO!!PROSZE O POMOC!NAGRODA:)

Opublikowano
  • Autor

wllasnie nie mam

Opublikowano

cofajac do tyłu

a da radę cofnąć do przodu :kox: [sorki za OT]

Opublikowano

W takiej sytuacji dajesz na pały a oni się już postarają. Mi też gościu zbiegł z miejsca (tyle że zapamiętałem cały numer) i nieco ponad 2h go szukali (jak go znaleźli miał 0,88 promila). Pewnie dali nogę, bo kasy nie mieli, a ubezpieczenie już dawno nieważne...

Opublikowano
  • Autor

no tak tylko ze ja dalem d*py i nie zapamietalem calego nr.i teraz to moge sobie tylko pogadac

Opublikowano

Też kiedyś tak miałem. Uderzył we mnie i uciekł. Zapamiętałem tylko poczatek numerów. Szczescie w nieszczęściu, że to było audi v8 więc zbyt dużo ich nie ma. Gliniarzom zajęło to kilka tygodni ale znalezli, więc może też spróbuj. Powodzenia.

Opublikowano

Podjedź na policję i podaj im to co wiesz. Sprawdzą w bazie takie samochody. Poza tym napewno na tamtym zostały też ślady.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak znam życie policja nic nie pomoże. Szkoda, że nie masz AC - tym bardziej, że audi są chodliwe. Mnie jak skradziono auto przed marketem i zadzwoniłem na policję to kazali mi przyjechać na komendę pomimo tego, że nie miałem jak się ruszyć z miejsca.

Polecam AC :good:

Opublikowano

zgłoś to,,, może gdzieś w pobliżu była kamera monitoringu,,,