stiven Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Witam wszystkich . Mam następujący problem z moją audi mianowicie nie mogę włączyć długich świateł tak oby działały ciągle przestawiam manetkę słychać kliknięcie ale nie włączają się światła oraz nie włącza się kontrolka lecz kiedy pociągnę manetkę w drugą stronę(tak aby mrugnąć) wszystko jest ok światełka się zapalają oraz zapala się kontrolka czy ktoś miał podobny problem i czym może być to spowodowane Z góry dziękuje za odpowiedz Pozdrawiam
wojtekce Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 prawdopodobnie przełącznik do wymiany
stiven Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Opublikowano 19 Lutego 2009 Też tak myślę ale dziwne jest że w jedną stronę działa a w drugą nie nie wiem jak on jest zrobiony może coś w nim nie styka czy coś takiego dzięki za odpowiedz
zbychzz Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 z tego co piszesz to manetka - prawdpodobnie pomoże zabawa z jej stykami i po kłopocie
stiven Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Opublikowano 22 Lutego 2009 Mam jeszcze jedno pytanie czy jak kupie manetkę z tempomatem będzie możliwość zrobienia go bo czytałem że jest to tylko podłączenie przewodów które są w każdym Audi nie ważne czy samochód był wyposażony w tempomat czy nie jeśli ktoś ma wiedzę na ten temat to proszę o odpowiedz. Pozdrawiam
Daimos Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Poczytaj tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ajm_montaz_tempomatu-t30224.0.html
Rekomendowane odpowiedzi