spiech Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Powitać, zatarłem sprężarkę klimatyzacji i teraz stoję przed dylematem nowa = 1200PLN /widziałem na Allegro/ czy używana ~600PLN + 200PLN uszczelniacze + 100 robocizna i nie wiadomo co w środku zanim się nie rozbierze. I teraz pytanie co sądzicie, warto wydać na nową czy lepiej zaoszczędzić i kupić używkę? Ktoś miał do czynienia z taką właśnie regenerowaną sprężarką? dzięki za opinie. pzdr Tomek
Patrykbor Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Ja na twoim miejscu bym kupił nową jak masz zamiar pojeździć dłużej autkiem
majkel_majki Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 JA również polecam Ci nową Kolego. Przerabiałem temat używanej w innym audi i teraz stoi przede mną jej wymiana na nową.
SZYCHA Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 uszczelniacze ? Masz jakieś namiary na sklep (katalog) cena? Pozdr. SZYCHA
soolek Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Jeżeli naprawa wychodzi 900 (+ może coś jeszcze) a 1200 nowa, to chyba lepiej od razu nową.
spiech Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Opublikowano 20 Lutego 2009 nie niestety nie mam. cos mechanik wspominał. Jak będę coś miał to się podziele.
Rekomendowane odpowiedzi