Thescor Opublikowano 1 Września 2018 Opublikowano 1 Września 2018 Cześć Panowie, w mojej audi nie włącza się turbo. Na postoju i przygazówkach jakby wchodziło lepiej na obroty, nie dymi ani nic takiego. Podczas jazdy... brak mocy, po prostu brak turbiny. Komputer pokazuje takie błędy jak niżej. Turbo do wymiany, zawór n75 czy coś jeszcze wam przychodzi do głowy? Będę wdzięczny za każdy pomysł :)
kwiator Opublikowano 2 Września 2018 Opublikowano 2 Września 2018 Ja bym najpierw poszukał nieszczelności, sprawdził DV i wężyki podciśnienia.
Thescor Opublikowano 18 Września 2018 Autor Opublikowano 18 Września 2018 Odświeżam, map sensor wymieniony - nic nie dało. Kupiłem zawór DV, bo okazało się że jest jakiś blow off. jutro dam znać czy działa, jeżeli nie to wymienie jeszcze N75. Ktoś może ma przy okazji jakieś pomysły jeszcze?
Łukasz13 Opublikowano 18 Września 2018 Opublikowano 18 Września 2018 Podpiąć vaga, sprawdzić które błędy zostały, podejrzeć parametry w blokach pomiarowych, zrobić logi.
Rekomendowane odpowiedzi