damian19886 Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 Cześć. W najbliższym czasie chcę zmienić zawieszenie ze zwykłego 1ba na właśnie co założyć eibach pro kit czy s line - 20mm? koła które będą jeździć z tym zawieszeniem to 18" 8.5 et 29 opony 245/40/18 nie chcę by wystawały poza obrys nadkola lub tył przycierał. Co byście mi doradzili? Ktoś jak zmieniał z s line na pro kit jest zadowolony ze zmiany?
MaciekPL Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 To zawieszenie s linie ma - 30mm, - 20mm ma 1be. Ja z 1be przechodziłem na eibach pro kit. Troszkę niżej siedzi jak właśnie te ori - 30mm. Ładuj pro kit i będziesz zadowolony.
damian19886 Opublikowano 16 Września 2018 Autor Opublikowano 16 Września 2018 3 godziny temu, MaciekPL napisał: To zawieszenie s linie ma - 30mm, - 20mm ma 1be. Ja z 1be przechodziłem na eibach pro kit. Troszkę niżej siedzi jak właśnie te ori - 30mm. Ładuj pro kit i będziesz zadowolony. A możesz zmierzyć jakie masz teraz odległości od jezdni do rantu nadkola?
Rekomendowane odpowiedzi