adrian9243 Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 Witam posiadam takie radio fabryczne w swojej a4 ze zmieniarką na 7cd. Moje pytanie czy ono obsługuje mp3? Nagrywam mp3 na CD to nie czyta a w audio już tak. Niestety w audio na cd wejdzie max 20 kawalkow bo ogranicza czas nagrania do 80min. Nie wiem czy poprostu źle nagrywam te mp3 czy ocb. Na radiu jest przycisk "CD/MP3". Starałem się znaleźć temat na forum ale mi się nie udało. Pozdrawiam
Damjan Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) Mam to radio u siebie w B6 i czyta MP3. Może faktycznie źle nagrywasz płyty, albo wina programu do nagrywania. Ja używam Express Burn i nagrywam najwolniejszą z możliwych prędkości. Zobacz czy u Ciebie to pomoże. Edytowane 19 Września 2018 przez Damjan
pila24 Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 Radio odtworzy mp3,zmieniarka jeżeli do niej płytę włożysz to nie odczyta tej samej płyty z mp3.
adrian9243 Opublikowano 19 Września 2018 Autor Opublikowano 19 Września 2018 3 godziny temu, pila24 napisał: Radio odtworzy mp3,zmieniarka jeżeli do niej płytę włożysz to nie odczyta tej samej płyty z mp3. Jeśli to prawda to nie jest źle, od czasu przełożyć płytę w radiu to nie problem Szczerze nie testowałem tak ale dzięki za nowy trop
pila24 Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 Zmieniarki z możliwością odtwarzania mp3 były w np. a6c6,tyle że nie działają z radiami z B7
Rekomendowane odpowiedzi