chudy100 Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Witam. Mam problem z klapa bagaznika. Otóż otwiera sie I z pilota i z przycisku ale niestety nie otwiera sie cała jakies moze 1/3 I jest stop trzeba reszte dociagnac reka zeby sie cała otwarla przy ciagnieciu reka jest tak jak by coś trzymalo i jak by coś przeskakiwalo tylko nie wiem co i gdzie tego szukac silowniki odpadly napewno nie one zamyka się normalnie prosze o pomoc
l2k2 Opublikowano 24 Września 2018 Opublikowano 24 Września 2018 W dniu 23.09.2018 o 11:34, chudy100 napisał: Witam. Mam problem z klapa bagaznika. Otóż otwiera sie I z pilota i z przycisku ale niestety nie otwiera sie cała jakies moze 1/3 I jest stop trzeba reszte dociagnac reka zeby sie cała otwarla przy ciagnieciu reka jest tak jak by coś trzymalo i jak by coś przeskakiwalo tylko nie wiem co i gdzie tego szukac silowniki odpadly napewno nie one zamyka się normalnie prosze o pomoc Może powinieneś zaprogramować wysokość otwarcia. Poniżej masz film poglądowy jak się to robi:
chudy100 Opublikowano 24 Września 2018 Autor Opublikowano 24 Września 2018 Sprubuje za chwile dam znac czy zadzialalo
chudy100 Opublikowano 24 Września 2018 Autor Opublikowano 24 Września 2018 Dzieki za pomoc zadzialalo!! W koncu nie trzeba się meczyc
Rekomendowane odpowiedzi