borryz Opublikowano 24 Września 2018 Opublikowano 24 Września 2018 Witam, stoję przed nie lada wyzwaniem znalezienia auta dla mojej kobiety. Kryteria: jak najnowsze, ale też nie TATA czy jakiś golas maksymalnie bezawaryjne i tanie w eksploatacji małe, ale większe niż Micra najlepiej benzyna max 30 tys. zł Na razie rozglądam się głównie po aukcjach poleasingowych, z uwagi na pewny przebieg i historię auta. Rozważam Aurisy, Fabie, Rapid, Fiesty, KIA... Największym pytaniem pozostaje oczywiście jaki silnik wybrać. Macie może jakieś doświadczenia w tym segmencie? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Co sądzicie to tych: https://www.master1.pl/oferta/gotowka/47196/kia/rio-1-1-crdi-m-klm?kalkulacja=------ https://www.master1.pl/oferta/gotowka/42821/ford/fiesta-1-5-tdci-trend?kalkulacja=------ Pozdrawiam, K.
JawoR36 Opublikowano 24 Września 2018 Opublikowano 24 Września 2018 A ja zamiast leasingowych szukałbym aut z pierwszej ręki z polskiego salonu. W tej kasie jest tego multum.
borryz Opublikowano 24 Września 2018 Autor Opublikowano 24 Września 2018 10 minut temu, pens napisał: Kobiety - a przynajmniej te które znam, preferują mniejsze auta, czyli takie którymi można wygodnie zaparkować nawet gdy jest mało przestrzeni. Moja potrafi parkować 7 minut temu, JawoR36 napisał: A ja zamiast leasingowych szukałbym aut z pierwszej ręki z polskiego salonu. W tej kasie jest tego multum. No na to też już się otwieram
JawoR36 Opublikowano 24 Września 2018 Opublikowano 24 Września 2018 A może zamiast szukać małego autka wysłać ją na kurs z jeżdżenia samochodem? :D VW UP, sam tym pociskiem jeździłem i naprawdę fajne autko. Zbierało się to, paliło mniej niż 4l, a że mam 170 w kapeluszu to miejsca nie brakowało.
borryz Opublikowano 24 Września 2018 Autor Opublikowano 24 Września 2018 15 minut temu, JawoR36 napisał: A może zamiast szukać małego autka wysłać ją na kurs z jeżdżenia samochodem? VW UP, sam tym pociskiem jeździłem i naprawdę fajne autko. Zbierało się to, paliło mniej niż 4l, a że mam 170 w kapeluszu to miejsca nie brakowało. Przecież pisałem, że potrafi jeździć... Do tej pory poruszała się Passatem, ale ten już się mocno zestarzał. Wybór padł na małe auto bo jest tańsze, a dużego nie potrzebuje, bo ja mam kombi
coal Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 vw polo, nie za duże nie za małe, kwestia gustu, ale mi się wygląd ich podoba, a i chyba opinie użytkowników też są niezłe.
Wandej Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Swift,Polo,C3. Każde się sprawdzi
Avde Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Budżet pozwala na zakup wielu ciekawych aut, ode mnie: Fiat Bravo lub bardzo dobrze w swojej klasie prowadzący się Ford Focus- podałem te auta bo do 30k masz szansę znaleźć naprawdę świeży rocznik.
borryz Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Opublikowano 1 Listopada 2018 Usiedliśmy jeszcze raz do tematu, przeanalizowaliśmy nasze potrzeby, wzięliśmy pod uwagę nadciągające powiększenie rodziny oraz 340 tys. mojej A4. Ostatecznie kupiliśmy Focusa w kombi. 84 tys., 1.6 ON 95KM. Porównując z innymi autami, które oglądaliśmy to ten ma na prawdę bogate wyposażenie i myślę, że jak mu regularnie DPFa przeczyszczę to będzie jeździł Mam nadzieję.
Rekomendowane odpowiedzi