Janmor Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Witam, Dzisiaj jak zawsze przed ruszeniem czekałem na dogrzanie świec, ale zaczeła mi mrygać kontrolka i nie chciała zgasnąć.... pytanie: - poszedl mi wtryskiwacz? (autko mam od 2 miesiecy i jeżdże tylko na VPDiesel) choc autko nie jest mułowate - zawór EGR? - któryś z bezpieczników przy świecach? - świece do wymiany (jeżeli tak to jakie do mojego modelu B7 BKN?) Niestety jeszcze nie znam się na Audi na tyle aby spokojnie wymienić wszystko i wiedziec co gdzie jest :> porpzednio mielismy Jeepa i tam spokojnie z książką z US mozna było robić wszystko a tu kiszka na dzień dobry... a i jeszcze trochę inf.... autko przy zapalaniu kręci się z 4/5 sekund, jak zauważyłem świecaca kontrolkę, wyjałem kluczyk i spróbowałem ponownie - wynik - wszysko ok a auto zapaliło w ciągu 4 sek... poxniej tylko zapchany był filtr czastek stałych, ale przepalilem go na Marszałkowskiej... Macie jakieś pomysły? oraz jaki rodzaj świec do 3.0 tdi? pozdrawiam
GRazny Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 - świece do wymiany ale ... no moze z logami przesadzilem - ale bledy z vaga by sie przydaly...
Rekomendowane odpowiedzi