Piotrus11126 Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Witam wszystkich otórz posiadam Audi a4 b6 cabrio z bardzo dobrym silnikiem 2.4 v6 ale Niestety to nie wystarcza. Znajomy ma Audi w którym zmienił silnik na. 2.7 biturbo kiedy zapytałem ile go to kosztowało powiedział że ok 9 tys jest zrobione bardzo ładnie. Nie dawno otrzymałem propozycje z Anglii możliwość kupna silnika z Audi a4 b6 sedan rs4 za dość dobre pieniądze więc myślę że była by to lepsza opcja. Więc panowie moje pytanie brzmi jeśli ktoś się orientuje jaki byłby koszt w przybliżeniu oraz jak była by procedura oraz co trzeba wymienić. Z góry dziękuję.
marcin4x4 Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 (edytowane) Godzinę temu, Piotrus11126 napisał: dobrym silnikiem 2.4 v6 ludzi nie rozśmieszaj... Godzinę temu, Piotrus11126 napisał: jaki byłby koszt w przybliżeniu oraz jak była by procedura oraz co trzeba wymienić. kompletny wydech bak pompy paliwa zegary , wiązki, (pamiętaj ze są dwa ecu) kompletne zawisznie oba stabilizatory kompletne hamulce + pompa i sterownik o ile masz FWD to dokładka Quattro więc całą skrzynie itd i pewno masę innych rzeczy.... wy się nigdy nie wyleczycie z tak głupich pomysłów ? kilkukrotnie przekroczysz wartość auta. Godzinę temu, Piotrus11126 napisał: że ok 9 tys coś Ci ściemniał albo zmienił tylko silnik Edytowane 4 Października 2018 przez marcin4x4
darox5 Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 A od kiedy w modelu a4 b6 był model rs4. Rs4 420 koni było w b7.
Rekomendowane odpowiedzi