Opublikowano 28 Kwietnia 200917 l Autor ...czyli z mydłowatym,bieniekiem Z dwoma pierwszymi mogę się zgdzić A ktoś zaprasza nad jeziorko :?: Jak zaprasza ty wiesz, że masz darmowy dostęp do wody Robię grila, brać co macie w lodówkach i przyjeżdżać
Opublikowano 28 Kwietnia 200917 l Autor Sąsiad żytko w tym roku zasiał Jak chcesz to na fajnej łączce mogę cię upalować i miękką trawę będziesz sobie skubał
Opublikowano 28 Kwietnia 200917 l Sąsiad żytko w tym roku zasiał Jak chcesz to na fajnej łączce mogę cię upalować i miękką trawę będziesz sobie skubał :polew: a może go upalujemy jak Azje
Opublikowano 28 Kwietnia 200917 l Autor Wydaje mi się że pieszczoty łodygą pokrzywy w okolicach, łona były by nie mniej skuteczne :gwizdanie: zaśpiewał by jak w dzień pierwszej komunii
Opublikowano 28 Kwietnia 200917 l zaśpiewał by jak w dzień pierwszej komunii Nie śpiewałem tego dnia pomyślimy do soboty
Opublikowano 28 Kwietnia 200917 l Sam czy z przyjaciółmi ?? z przyjaciółkami ...czyli z mydłowatym,bieniekiem i Łepskim (chyba że wymiękną :gwizdanie: ) Te Pumeks nie wypowiadaj się za innych, mnie nie będzie...weekend w Szwecji
Opublikowano 28 Kwietnia 200917 l mnie nie będzie...weekend w Szwecji Płyniesz Steną? To dawaj od razu do Oslo
Opublikowano 28 Kwietnia 200917 l mnie nie będzie...weekend w Szwecji Płyniesz Steną? To dawaj od razu do Oslo Jak długo się z Karlskrony jedzie autem??
Opublikowano 28 Kwietnia 200917 l mnie nie będzie...weekend w Szwecji Płyniesz Steną? To dawaj od razu do Oslo Jak długo się z Karlskrony jedzie autem?? OK 8 godz :gwizdanie:
Opublikowano 30 Kwietnia 200917 l Kiedy w planach najbliższy spot?? I proszę zmieńcie termin spotów bo godzina 18:00 w sobotę to zła godzina . pzdr.
Opublikowano 30 Kwietnia 200917 l Kiedy w planach najbliższy spot?? I proszę zmieńcie termin spotów bo godzina 18:00 w sobotę to zła godzina . pzdr. zaproponuj inny termin, jesteśmy otwarci na propozycje. W tej chwili zostaje jak było, czyli w najbliższą sobotę o 18.00
Opublikowano 30 Kwietnia 200917 l Idzie lato .więc można przesunąć godzinę,ale co do dnia nie ma możliwości
Opublikowano 1 Maja 200917 l Autor Możemy podyskutować, bo jednak sobota na Kaszubach = impreza więc, z różnych powodów może być ciężko w ten dzień z frekwencją
Opublikowano 2 Maja 200917 l Ja prawdopodobnie się troszeczkę spóznie,ale raczej będe FAZY Mam do ciebie mały romans,ale o tym na spocie...