dsz25 Opublikowano 19 Października 2018 Opublikowano 19 Października 2018 (edytowane) Witam, napiszę krótko odnośnie tego o co mi chodzi. Ogólnie po prostu śmierdzi gazem w środku samochodu. W trakcie jazdy jeżdżę na nawiewie cały czas i nic nie czuć. Wystarczy, że zostawię auto na godzinę i już czuć w środku nieprzyjemny zapach. Byłem u gazownika, sprawdzali czujnikem wszędzie, nic nie wykazało. Normalnie do tej pory nic takiego nie miało miejsca. Ani z rury, ani w środku, ani pod maską nic nie było czuć. Teraz co ciekawe jak w środku wali doś mocno to ani pod maską, ani wokoło nic nie czuć. Tylko w kabinie. Prosiłbym o jakieś podpowiedzi. Edytowane 19 Października 2018 przez dsz25
radko123 Opublikowano 19 Października 2018 Opublikowano 19 Października 2018 U mnie było podobnie, pojechałem do serwisu, diagnoza pęknięta opaska na wtryskiwaczu. Po wymianie problem ustąpił.
Tepcio Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 Pojedz do innego. Skoro czuc to musi skads ulatywac
Rekomendowane odpowiedzi