MaciekPL Opublikowano 8 Września 2019 Opublikowano 8 Września 2019 (edytowane) Fajnie wygląda ten srebrny na allroadzie. Sam srebrny strasznie nudny kolor , na zwykłej a4ce nawet porobionej mega też słabo to wygląda. Tutaj fajnie z tymi dodatkami szarymi/czarnymi. Ja bym jeszcze coś z grillem pokombinował i by było zacnie już. ? Edytowane 8 Września 2019 przez MaciekPL
zieli_84 Opublikowano 8 Września 2019 Autor Opublikowano 8 Września 2019 38 minut temu, MaciekPL napisał: Fajnie wygląda ten srebrny na allroadzie. Sam srebrny strasznie nudny kolor , na zwykłej a4ce nawet porobionej mega też słabo to wygląda. Tutaj fajnie z tymi dodatkami szarymi/czarnymi. Ja bym jeszcze coś z grillem pokombinował i by było zacnie już. ? Z tym grillem masz rację, też mi się średnio podoba. Czarny mat by pasował?
zieli_84 Opublikowano 16 Września 2019 Autor Opublikowano 16 Września 2019 Dzisiaj wizyta u tunera na delikatny program. Wynik 281KM i 608NM. Bez ruszania DPF.
duzy616 Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 39 minut temu, zieli_84 napisał: Dzisiaj wizyta u tunera na delikatny program. Wynik 281KM i 608NM. Bez ruszania DPF. U mnie wyszło podobnie.
adamd69 Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 1 godzinę temu, zieli_84 napisał: Dzisiaj wizyta u tunera na delikatny program. Wynik 281KM i 608NM. Bez ruszania DPF. Kolego a powiedz mi orientujesz się ile u tego tunera wołali by za podniesienie mocy w mojej 136KM na powiedzmy 170-180KM ? Jestem z okolic Szubina więc ich placówka jest nie aż tak daleko.
zieli_84 Opublikowano 16 Września 2019 Autor Opublikowano 16 Września 2019 29 minut temu, adamd69 napisał: Kolego a powiedz mi orientujesz się ile u tego tunera wołali by za podniesienie mocy w mojej 136KM na powiedzmy 170-180KM ? Jestem z okolic Szubina więc ich placówka jest nie aż tak daleko. Coś ok 900zl. Polecam B-R tune, z Szubina masz niedaleko do Białośliwia.
adamd69 Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 25 minut temu, zieli_84 napisał: Coś ok 900zl. Polecam B-R tune, z Szubina masz niedaleko do Białośliwia. Właśnie do tego zmierzam,blisko i z polecenia.....a chciałbym podnieść moc z odpowiednim rozłożeniem momentu.....nie chcę by od pierwszego strzału szedł w górę,bo sprzęgło może długo nie posłużyć.
zieli_84 Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Opublikowano 14 Marca 2020 Nadszedł czas na wymianę oleju w skrzyni biegów wraz z filtrami. Do tego szare dodatki nadloki, zderzaków, grill pomalowany w czarny mat. Wydaje mi się, że jest o niebo lepiej. Jeszcze stoi na zimówkach, ale jak będę miał więcej czasu to założę już letnie koła. Fotki na szybkiego pod domem. Jeszcze pójdą lusterka w czarny karbon, kupiłem folie 3M series 2080, ale musi być cieplej aby obkleić.
zieli_84 Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Opublikowano 1 Maja 2020 Setup letni. Dodatkowo dekory poszły w czarny carbon oraz polerka chromów.
duzy616 Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Napisałem do Ciebie PW Możesz opisać dokładniej jak przebiegało malowanie grilla? (sam robiłeś itp.)
zieli_84 Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Opublikowano 4 Maja 2020 W dniu 2.05.2020 o 10:35, duzy616 napisał: Napisałem do Ciebie PW Możesz opisać dokładniej jak przebiegało malowanie grilla? (sam robiłeś itp.) Odpisałem Sam malowałem grilla jak również odrazu wszystkie dokladki plastikowe na nadkolach i zderzakach poszło w czarny mat. Oryginalnie jest taki szarawy kolor który mi się nie podobał. Wszystkie dokladki i zderzaki malowałem pistoletem, natomiast grill pomalowałem gumą dip, 8 warstw. Chrom na grillu odparzył by lakier, a guma będzie się trzymać.
zieli_84 Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Opublikowano 28 Lutego 2021 Dawno nic nie wrzucałem W aucie 2 miesiące temu robiłem skrzynie biegów, jak to bywa z s-tronic na biegu wstecznym przy skręconych kołach zaczęła szarpać. Wymieniłem nagłośnienie w Audi. Plus wygluszenie drzwi. Teraz jest dużo lepiej, zestaw odseparowany jbl. Jeszcze zestaw zimowy ale aktualnie tak wygląda :
Rekomendowane odpowiedzi