Baden15 Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 Witam, czy istnieje możliwość wymiany uszczelki pod napinaczem bez przyrządu do poluźnienia napinacza? jeśli nie , to czy istnieje szansa przesunięcia rozrządu po przez taką wymiane przy pomocy przyrządu . Pozdro
Mano4 Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 Chodzi ci o tą uszczelkę w krztałcie banana? Jesli tak to ja ją wymieniłem bez ruszania walka musisz poluzować max napinacz no i robota dla cierpliwego ale da sie. Gdzieś był opis tylko gdzie poszukaj na you t. 1
Baden15 Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Opublikowano 7 Listopada 2018 Chodzi mi o ta uszczelkę co składa sie z dwóch części pod napinaczem , jedna płaska a druga półksiężyc . Jak zdemontuje napinacz to nie będzie problemu z ponownym zamontowaniem go ?
Mano4 Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 Chodzi ci o tą uszczelkę w krztałcie banana? Jesli tak to ja ją wymieniłem bez ruszania walka musisz poluzować max napinacz no i robota dla cierpliwego ale da sie. Gdzieś był opis tylko gdzie poszukaj na you t. 1
Mano4 Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 Tak o nią chodzi. Napinacz luzujesz tylko wtedy da sie wymienić uszczelkę i półksiężyc. Wymieniałem tak u siebie. 1
Mano4 Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 Tutaj masz https://www.auditeam.pl/forum/topic/3307-wymiana-uszczelki-pokrywy-zaworów-i-uszczelki-pod-napinaczem-łańcucha-w-18t/ 1
soul87 Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 W dniu 4.11.2018 o 13:33, Baden15 napisał: Witam, czy istnieje możliwość wymiany uszczelki pod napinaczem bez przyrządu do poluźnienia napinacza? jeśli nie , to czy istnieje szansa przesunięcia rozrządu po przez taką wymiane przy pomocy przyrządu . Pozdro dlaczego nie chcesz uzyc przyrządu do luzowania napinacza?
Rekomendowane odpowiedzi