Przemek1 Opublikowano 5 Listopada 2018 Opublikowano 5 Listopada 2018 Witam poszukuje jakiegoś dobrego zawiasu macie może coś ciekawego? ?
cygsoon Opublikowano 5 Listopada 2018 Opublikowano 5 Listopada 2018 Raczej w celu zakupu to inny dział. Ale jak już to polecam budżetówkę ta- technix ?
misiek95 Opublikowano 5 Listopada 2018 Opublikowano 5 Listopada 2018 7 minut temu, cygsoon napisał: Ale jak już to polecam budżetówkę ta- technix Tak źle koledze życzysz?? Wyroby tej marki są niebezpieczne dla zdrowia i życia
Przemek1 Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Opublikowano 5 Listopada 2018 Nie nie no już coś konkretnego chce kw hr czy coś w tym stylu
Przemek1 Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Opublikowano 5 Listopada 2018 Jakby ktoś coś miał to proszę o propozycję ☺️
cygsoon Opublikowano 5 Listopada 2018 Opublikowano 5 Listopada 2018 9 godzin temu, misiek95 napisał: Tak źle koledze życzysz?? Wyroby tej marki są niebezpieczne dla zdrowia i życia Haha napisałem że budżetowa opcja, mam u siebie bo potrzebowałem na już 40 tyś zrobiłem i nie narzekam a golfie kiedyś też miałem a jeszcze żyję a wcale wolno nie jeżdżę ??
misiek95 Opublikowano 5 Listopada 2018 Opublikowano 5 Listopada 2018 53 minuty temu, cygsoon napisał: Haha napisałem że budżetowa opcja, mam u siebie bo potrzebowałem na już 40 tyś zrobiłem i nie narzekam a golfie kiedyś też miałem a jeszcze żyję a wcale wolno nie jeżdżę ?? Kiedyś zbierałem z różnych for internetowych przeypadki pękniętych mocowań, złamanych amorków (wyboczonych) itd. Jak znajde ten folder to coś podrzuce. Z budżetowych to ja sie teraz odważyłem na MTS'a do b7 i tą opcje moge polecić- chodzi o te wersje gold z springami eibacha. Ta technix to nie jest dobry pomysł
cygsoon Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Ile ludzi tyle opinii temat rzeka jak 2.0 tdi i 2.5 pozdrawiam
audifan123 Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgadzam się z kolegą wyżej. Produkty technixa są strasznie słabej jakości. Jeśli chcesz mieć zawieszenie które jest bezpieczne i fajnie pracuje to wybierz D2. W moim aucie świetnie się sprawdza https://fmic.pl/645-audi
Rekomendowane odpowiedzi