Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGB] Jakiego Concerta mam kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec kupilem taki jak mi kiedys doradzano, zaokraglone rogi i takie tam. Odcien radia jest zupelnie inny niz deski, deska jest czarna a radio szarawe takie jakby, moze ktos dokladnie pokazac palcem jakiego concerta mam kupic?

Opublikowano

Tylko taka barwa wystepowala.. :tongue4:

Opublikowano

Wiec kupilem taki jak mi kiedys doradzano, zaokraglone rogi i takie tam. Odcien radia jest zupelnie inny niz deski, deska jest czarna a radio szarawe takie jakby, moze ktos dokladnie pokazac palcem jakiego concerta mam kupic?

aż tak to sie rzuca w oczy :mysli: pokaż jakąś fotke bo tez myśle o tym radyjku

Opublikowano

inny odcien radia zadecydowal ze kupilem Concerta I a nie II, :thumbdown: rozne odcienie na pewno by mnie zrogo irytowaly.

teraz szukam zmieniarki po taniosci.

Opublikowano

inny odcien radia zadecydowal ze kupilem Concerta I a nie II, :thumbdown: rozne odcienie na pewno by mnie zrogo irytowaly.

teraz szukam zmieniarki po taniosci.

Mój concert1 powoli umiera naprawa to koszt 150zł a concert2 czaasem na alegro idzie dostać za 300zł nawet juz przerobiony

Tylko jak by ktoś wstawił fotke jak to sie komponuje :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

aż tak to sie rzuca w oczy :mysli: pokaż jakąś fotke bo tez myśle o tym radyjku

na dniach zrobie, moze nie az tak ale mnie to boli, nie wspolgra wiec nie pasuje..........
Opublikowano

aż tak się rzuca w oczy???zapodaj fotkę jak to wygląda bo tez myślę o tym radyjku, a działa ci poprawnie?

kolega wyżej ma rację nigdzie nie spotkałem czarnego panelu.

Opublikowano

Kup radio Alpinę albo Clariona i dźwięk będzie o niebo lepszy :) ORI tylko dobrze wygląda (jak) widać nie zawsze można trafić nawet w odcień :)

Opublikowano
  • Autor

Kup radio Alpinę albo Clariona i dźwięk będzie o niebo lepszy :) ORI tylko dobrze wygląda (jak) widać nie zawsze można trafić nawet w odcień :)

tu akurat sie nie zgodze, odbior ma super, mialem doczynienia z car audio i musze przyznac ze dzwiek w Audi S4t oraz Volvo C70 jest na dosc wysokim poziomie ( w V duzo lepszy, np. seryjny otwarzacz produkowany byl przez Alpine a naglosnienie przez DynAudio, to chyba o czyms swiadczy?)

conc.jpg

Opublikowano

faktycznie dosć znaczna róznica kolorystyki :gwizdanie:

A jak Ci działa to radyjko jest róznica pomiedzy wcześniejszym jeśli chodzi o jakość dzwieku :mysli:

Były znaczne problemy z podłączeniem??

Opublikowano
  • Autor

Ja juz go nie mam, gralo ladnie, lepiej niz Blaupunkt ktory byl tam wczesniej........

Opublikowano

Faktycznie, nie sądziłem, że to aż tak rzuca się w oczy ;( Ale oryginał to oryginał i nie ma tych śmiesznych zaślepek, a po drugie z aktywnym tyłem bez problemu sobie radzi i raczej zostane przy CONCERCIE 2.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co do koloru/odcienia radia Concert CD to zdarzaly sie i czarne :

http://img126.imageshack.us/img126/1263/24906955.jpg - fota malutka niestety

Podobno to model z A8. Mam u siebie wiec moge wrzucic fote z auta jakby ktos chcial zobaczyc. Co ciekawe nawet przycinac nie trzeba - wyglada prawie idealnie.

Opublikowano

Siema wszystkim. ja ma takie samo radyjko jak przedstawil na zdjeciu kosiniak, i mam problem takiego typu ze:

1. nie mam podswietlonych klawiczy i pokretel ( moze cos zle jest podlaczone ale nie znam sie na tym )

2. nie wiem czy mam aktywne glosniki w polce z tylu ale czasem sie nie wlaczaja a na wyswietlaczu radyjka pojawia sie napis BOSE ( jak sie nie pojawi wszystko fajnie gra )

3. prosze o pomoc co z tymi pkt co wymienilem zrobic.

dzieki i pozdrawiam all :a4fan: