solon_gsm0 Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Witam. Jak opisałem w temacie mam problem z moja ukochana A4... Chodzi o silnik 2.0 benzyna... rocznik auta 2001... Po odłaczeniu akumulatora i włożeniu nowego (po czasie 30minut) auto nie chce odpalić. Pompka paliwa chodzi, rozrusznik kręci... z tego co jeszcze zauważyłem to nie ma iskry na świecach. Bardzo proszę o pomoc :/ * jeszcze raz nazwiesz źle wątek i napiszesz go wielkimi literami dostaniesz ostrzeżenie - Łukasz * proszę uzupełnić prawidłowo profil użytkownika - silnika BRC nie było w B6 i w 2001 roku
poziek Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 :szukaj: weźcie podpowiedzcie bo ja tez chciałbym się dowiedzieć :embarrassed: :embarrassed:
Patrykbor Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 :szukaj: weźcie podpowiedzcie bo ja tez chciałbym się dowiedzieć :embarrassed: :em barrassed: Poziu jaja se robisz
Patrykbor Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 pewnie immo się rozkodował i dlatego :gwizdanie:
solon_gsm0 Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Opublikowano 25 Lutego 2009 W jaki sposób zakodować ten immo?? Lampka od immo gaśnie...
Rekomendowane odpowiedzi