Muskel1 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Prawdopodobnie źle dobrane LED i rezystor do przeciwmgielnego w czasie konwersji lamp. Już kilka takich przypadków było na forum w rzeźbionych lampach.
egzzis Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Mnie bardziej interesuje to czy jakas rzezbe trzeba bedzie robic w sensie kostki zmieniac jak bede chcial wsadzic lampy EU
Muskel1 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Napisałem już wyżej. Wszystko zależy od tego kto i jak przerabiał. Są osoby stosujące adaptery, są osoby przepinające przewody na pinach wtyczek, są osoby tnące i lutujące przewody. Nie wiem jak masz wykonane.
egzzis Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja przy lampie sa dwie kostki, jedno pinowa i cztero pinowa
Zapp Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Wentylacja. Tam jest przepływ powietrza, a zabezpieczają przed bezpośrednim zalaniem. Możesz je ściągnąć i obejrzeć.
egzzis Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Sciągnąłem, polozylem na noc na grzejnik, pary i wody nie ma, zalozylem lampe znowu, narazie para nie wrocila
Rekomendowane odpowiedzi