SzalonyDżani Opublikowano 15 Listopada 2018 Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) Witam wszystkich. Myślę ze dobry temat ale zobaczymy czy będzie zjebka na dzień dobry O tuż niedawno miałem wypadek, nie pytajcie jak, po prostu nie było już ucieczki stało się. wjechałem do pola i połamana została dokładka zderzaka, mocowania halogenów, prawe nadkole i pare plastików z tej prawej strony np mocowanie dolne tj jakaś płyta reflektora itd. 1. Czy jest gdzieś dostępne mocowanie tych obu halogenów czy muszę kupić cały zderzak? bo dokładki nie mam nawet gdzie przymocować. 2. Myślę o zderzaczku eslajnowym jak to wygląda cenowo i czy macie gdzieś na oku ale czekam na pomoc poradę. Ps. Dodam że wszystkie dokładki "szare" bedą malowane w kolor więc zderzak może iść cały do malowania. czarnulka Edytowane 15 Listopada 2018 przez SzalonyDżani
greg2505 Opublikowano 16 Listopada 2018 Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) https://allegro.pl/listing?string=zderzak audi a4 b6 s-line&order=m&bmatch=baseline-cl-pn-aut-1-5-1017 Edytowane 16 Listopada 2018 przez greg2505
Rekomendowane odpowiedzi