Kriss-82 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 A jak myślicie, mając tak ok. 50tyś. wkładu własnego plus państwowe i unijne dotacje można otworzyć jakąś sensowną działalność z której wyciągnąć można chociaż trochę więcej niż przeciętny pracownik zarabia miesięcznie i spać w miarę spokojnie w nocy? Rozmyślałem już nad kilkoma koncepcjami, ale albo brak odwagi, albo fundusze zdecydowanie za małe, a teraz strach sie pakować w jakieś duże kredyty. Pu ki co pytam czysto teoretycznie, no i rozsądne propozycje własnego biznesu mile widziane
Michas Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 jeśli masz własną firmę zapomnij o spokojnym śnie ...pracujesz 24h na dobę... ale jak wszystko ,tak i własna działalność ma swoje plusy i minusy... na pewno zanim zacznie się działać , trzeba zrobić rozeznanie rynku lokalnego czy krajowego..w zależności od tego na którym masz zamiar działać.... nie ma się co "rzucać z motyką na słońce" i wszystko dobrze przemyśleć,zaplanować... pewnie warto zrobić też biznesplan...
DAWIDBORI Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 ja na twoim miejscu zainwestowałbym w alkohol nigdzie nie dostaniesz tych 40% najwyzsze oprocentowanie:D
Reggi Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 W co zainwestować 20 tyś zł - teoretycznie. (żeby nie stracić i żeby nie leżały) Pytam z ciekawości jakie macie pomysły ?? Zainwestuj w nową kobietę..przynajmniej cięcie dobre
DAWIDBORI Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 zalezy po jakiej ilosci ja sobie umie odmowic wiecej niz litr na głowe nie pijemy:D :polew:
Rekomendowane odpowiedzi