Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lejek bagnetu audi a4 b7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niewiem czy był taki temat bo nie mogę znaleźć.  Audi a4 b7 1.8t ,wymieniłem lejek bagnetu bo mi pękł. Ori z aso  dobrany po vin i niestety cieknie od spodu , dodatkowo pokazuje mi więcej oleju na bagnecie, ponad max. Pytanie czy idzie tam jakiś oring żeby nie cieklo w opakowaniu nie było zadnej gumy i dlaczego nagle pokazuje więcej tydzień temu było ok płynu nie ubywa . 

Opublikowano

tak między lejkiem a metalową rurką jest oring. Jest on w zestawie z metalową rurką a nie z lejkiem

Opublikowano
  • Autor

No to już wiem dlaczego wyciek jest, a taka rurkę tylko w aso ? Wiesz jaki może koszt ?

Opublikowano
  • Autor

Szukam wszędzie i nikt nie pisze że tam jest oring może źle wsadzilem tylko czego mi pokazuje stan oleju ponad max ?

Opublikowano

Witam, tez u siebie tę rurkę wymieniałem. Nie ma tam żadnego oringu - sam się zdziwiłem. Jeżęli masz wyciek to oznacza, że źle zamontowałeś

Opublikowano
  • Autor

Założyłem jeszcze raz tym razem zamiennik nic nie cieknie tylko dalej przeklamuje pokazuje max ,ale zamiennik jest trochę krótszy . Kupię jeszcze raz ori

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kupowałem zamiennik i nic nie cieknie, a stan jest prawidłowy. Musisz dobrze oczyścić otwór w środku, ze starego plastiku, niestety cześć poleci do miski. Później dobrze docisnąć i tyle. Co do stanu oleju, ja najpierw porownalem starą rurkę z nową, czy mają takie same długości, dopiero wtedy montowalem. 

Pzdr.