jpa4 Opublikowano 26 Listopada 2018 Opublikowano 26 Listopada 2018 Witam problem mam z a3 8p 2.0 tdi bmm chodzi o wypalanie dpf-a jedna sprawa to podczas wypalania to trzymając auto na jednakowych obrotach podczas jazdy to podszarpuje przyspiesza normalnie nie chodzą wentylatory obroty nie wzrastają , wypalanie nieraz mam na niedogrzanym silniku i zauważyłem że lekko zakopcony mam wydech a jak kupiłem auto to wydech był czyściutki. Pozdrawiam
jpa4 Opublikowano 28 Listopada 2018 Autor Opublikowano 28 Listopada 2018 Oczywiście błędów brak Jakieś pomysły ?
jpa4 Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Opublikowano 30 Listopada 2018 Niikt nie pomoże ma pomysłów
skrab Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) Przed sprzedażą wydech wyczyszczono ..... A jak Cie razi wydech brudny to szmatka i wyczyścić . Tyle mogę pomoc. Widocznie tak musi być, Edytowane 5 Grudnia 2018 przez skrab
jpa4 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zapełnienie popiołem 58g może czyszczenie filtra już potrzebne ?
jpa4 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2018 Czyścił ktoś z was samodzielnie dpf preparatem do kominków i kercherem ?
Rekomendowane odpowiedzi