GabrielA4B7 Opublikowano 29 Listopada 2018 Opublikowano 29 Listopada 2018 3 miesiące temu wymieniłem stare nieoryginale radio 1din na radio 2din z androidem. W zestawie była kostka can bus którą służyć ma za sterowanie radiem za pomocą kierownicy. I tu pojawia się mój problem. Gdy podłączam kosc can bus nie mogę zgasić auta pomimo ze wyjmuje kluczyk że stacyjki. Staarowanie radiem działa przyciskami z kierownicy, na fisie pojawiają się informacje na temat czasu utworu itp itd. Zamówiłem drugą kość can bus lecz problem nie znikł.
GabrielA4B7 Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Opublikowano 29 Listopada 2018 Godzinę temu, Aby13 napisał: zasilanie radia mostkuje To znaczy? Nie znam się zbytnio.
Aby13 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 ...doczytalem ze nie samo radio a can robi ci robote .cos zatem w canie siedzi .trzeba po-vagowac auto i zobaczyc w czym problem .któres z ustawień albo radio cos nie podchodzi .
GabrielA4B7 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2018 Będę musiał bo innego rozwiązania Nie mam.
GabrielA4B7 Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Opublikowano 9 Maja 2019 (edytowane) TEMAT DO ZAMKNIECIE ponieważ znalazłem rozwiązanie podczas wymiany wzmacniacza. Problem polegał na tym że moduł dzięki któremu na nieoryginalnym radiu grają tylne głośniki się uszkodził i robił jakieś zwarcie po podłączeniu kości can-bus. Moduł wymieniony i problem zniknął Edytowane 9 Maja 2019 przez GabrielA4B7
Rekomendowane odpowiedzi