A4B7Sportline Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Cześć Ostatnio zdarza się, że odpala mi się na trasie kontrolka trakcji (nie miga, tylko zapala się i dopiero po ponownym uruchomieniu silnika gaśnie). Bardziej mnie zastanawia dlaczego kontrolka nie gaśnie tylko świeci się cały czas. Z góry dzięki za wszystkie porady ! Edytowane 3 Grudnia 2018 przez A4B7Sportline korekta
cygsoon Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zacznij od podłączenia komputera, możliwe że czujnik się sypie też tak nieraz mam u siebie
luki19862121 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Na pewno czujnik pedału hamulca. Błąd będzie widoczny tylko kiedy esp się pali jak wylaczysz i wlaczysz samochód znika.
cabaton Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 W dniu 3.12.2018 o 11:30, luki19862121 napisał: Błąd będzie widoczny tylko kiedy esp się pali jak wylaczysz i wlaczysz samochód znika. Pewny jesteś? Mam podobny problem i po wyłączeniu i zapaleniu samochodu kontrolka nie świeci a komputer i tak pokazuje mi błąd czujnika pedału hamulca
luki19862121 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 12 minut temu, cabaton napisał: Pewny jesteś? Mam podobny problem i po wyłączeniu i zapaleniu samochodu kontrolka nie świeci a komputer i tak pokazuje mi błąd czujnika pedału hamulca To znaczy że już padziocha całkowita w większości przypadków błąd kasuje się.
cabaton Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 W dniu 4.12.2018 o 18:58, luki19862121 napisał: To znaczy że już padziocha całkowita w większości przypadków błąd kasuje się. Tylko nie wiem dlaczego tak jest że jak np odpalam rano autko i zostawiam go na minute żeby sobie pochodził to esp w momencie się zaświeci, a jak kończe prace i od razu ruszam to nic się nie pali
Rekomendowane odpowiedzi